Filtre

Filtre pentru nisipcos

Filtru Filtru Filtru Filtru Filtru

Filtrele sunt recomandate pentru orice sistem de irigare prin picurare sau aspersie, deoarece elimina sedimentele si alte particule mecanice, care in timp conduc la blocarea emitatorilor. Se utileaza un regulator de presiune atunci cand presiunea apei de intrare este prea mare pentru emitatori din tubul sau banda de picurare sau accesorii.

Aproape toate sursele de apa pot fi folosite pentru irigare cu intermediul de tratamente adecvate fizice si / sau chimice. Tratamentul fizic reprezinta indepartarea particulelor de solide organice sau mecanice aflate in suspensie folosind un filtru suficient de mare pentru a acoperi necesarul de apa pentru picurare. Solidele in suspensie pot fi indepartate cu ajutorul unui filtru cu ecran(sita), filtru cu disc, sau o combinatie din cele cele doua tipuri. Filtrarea adecvata si apa curata sunt esentiale pentru functionarea eficienta a sistemelor de irigatii cu volum redus prin picurare cu banda sau tub.

Gunoiul, algele, nisipul, namolul, si alti contaminanti prezenti in sursa de apa pentru irigatii va duce la infundarea tubului de picurare si micro-aspersoarelor, supape inoperante si o reducere globala semnificativa a eficientei sistemului de irigatii si o performanta slaba a sistemului. Magazinul nostru va ofera o gama foarte larga de filtre, disc sau ecran, cu o gama larga de filtrare a ochiurilor de plasa necesar pentru o irigare de succes. Tratament chimic prezinta adaugarea a una sau mai multe substante chimice in alimentarea cu apa, in scopul de a controla cresterea biologica sau a reactiilor chimice.

Tratamentele chimice se pot efectua singure sau în combinatie cu tratamente fizice. Tratamentele chimice frecvent utilizate in sistemele de irigatii prin picurare, includ adaugarea de substante total solubile în procent scazut in alimentarea cu apa.